Led's vanaf 0,13 per lumen


Ga naar de inhoudsopgave

Zakelijk

FutureLed bvba is een jong bedrijf in volle expansie. Naast het uitwerken en realiseren van eigen projecten leveren wij ook materiaal aan kleine en grote bedrijven. Wij helpen hen van ontwerp tot oplevering en zoeken steeds naar de beste oplossing voor ieder project.
De ledmarkt is aan een zeer sterke opwaartse spiraal bezig mede dankzij de energie bewustwording van de consument en de steeds hoger wordende kwaliteit van de led producten. Het aanbod van led verlichting in de winkels (doe het zelf en elektro handel) is echter nog steeds bedroevend laag en wat wel verkocht wordt staat in schril kontrast tot de kwaliteit zoals wij die kunnen leveren. FutureLed bvba heeft kontakten gelegd met enkele toonaangevende doe het zelf ketens in Frankrijk en Nederland voor de levering van zeer grote aantallen van onze producten. Om deze orders te kunnen voldoen gaan wij rechtstreeks via ons kantoor in China bij de fabrikant aankopen. Op deze manier hebben wij volledige kontrole over de prijs/kwaliteit verhouding en kunnen wij onze klanten een stabiele toevoer van goederen garanderen.

FutureLed bvba heeft de kennis en de ambitie om de nummer 1 in Europa te worden. Om dit te kunnen verwezenlijken is er veel kapitaal nodig. Dat wij groeien staat vast maar hoe snel dit zal gaan kunt u mee bepalen. Groot investeerders krijgen bij ons de garantie van een snelle terugbetaling van hun kapitaal met een aanzienlijke winst. Dit is mogelijk vanwege de hoge rotatie die led producten kennen en de grootschalige afname. Hebt u interesse om te beleggen tegen hoog rendement en/of wilt u meer informatie over wat wij u te bieden hebben vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu