Led's vanaf 0,13 per lumen


Ga naar de inhoudsopgave

Contact

U bent particulier en wil graag meer weten over onze producten en diensten en over hoeveel u kunt besparen op uw energie factuur door het vervangen van traditionele verlichting door onze Led verlichting.
Vul het contactformulier hiernaast in en wij sturen u zo snel mogelijk de gevraagde informatie.

Voor bedrijven kan het vervangen van gewone verlichting door led's leiden tot grote besparingen. Niet alleen het energie verbruik gaat omlaag maar, door de veel langere levensduur van led's moeten deze ook minder vaak vervangen worden en dat vertaald zich dan weer door een besparing op arbeids lonen.
Omdat led's veel kleiner gemaakt kunnen worden is er ook verlichting mogelijk op plaatsen waar dit met traditionele middelen niet kan.
FutureLed bvba beschikt over een eigen plaatsingsdienst en tevens kunnen wij voor u een demonstratie regelen op de werkplek zodat u het resultaat eerst met eigen ogen kunt beoordelen. Uiteraard kunt u ook voor service achteraf bij ons terecht.
wilt u meer weten over de mogelijkheden, vul dan het contactformulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu